Η Ιστορία μου

Ονομάζομαι Μίνα Μαϊoπούλου.

Γεννήθηκα στο Bergisch Gladbach της Γερμανίας, μια μικρή πόλη κοντά στην Κολωνία.

Στα 19 μου χρόνια ήρθα στην Ελλάδα και εργάστηκα ως ελεύθερη επαγγελματίας στην Αθήνα.

Νιώθοντας τη δυσαρέσκεια του να ασκείς ένα επάγγελμα που δεν αγαπάς και χαμένη σε έναν στρόβιλο δραστηριοτήτων άνευ νοήματος, βρέθηκα να ψάχνω το δρόμο μου σε πολλά μονοπάτια και πολλές μακρόχρονες αναζητήσεις, που  με οδήγησαν ακριβώς εδώ που είμαι σήμερα:

Nα ασκώ ένα επάγγελμα που λατρεύω, να ζω στην πόλη που αγαπώ και να ζω μια ζωή ολοκληρωμένη, απλή και ικανοποιητική όπως εγώ την ορίζω.

Όμως αυτός ο δρόμος δεν ήταν στρωμένος με
ροδοπέταλα ούτε και εύκολος.

Πριν σπουδάσω Life Coaching/Συμβουλευτική Αυτοβελτίωσης

 διένυσα ένα μεγάλο δρόμο αυτοανάλυσης και αυτογνωσίας στο κέντρο του Robert Najemy στην Αθήνα όπου συμμετείχα σε αμέτρητα εργαστήρια και εντατικά σεμινάρια αυτογνωσίας για τουλάχιστον 10 χρόνια.
Εκεί έμαθα την τεράστια αξία των ενεργειακών τεχνικών, όπως EFT και  Sedona.

Mετά από πολλά χρόνια προσωπικής πορείας αποφάσισα να σπουδάσω Personal Coaching και Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας στην εκπαιδευτική Ακαδημία SGD στην πόλη Darmstadt της Γερμανίας όπου εκπαιδεύτηκα για 3 χρόνια από την ομάδα του ψυχοθεραπευτή και Master Coach Dr. Björn Migge. 

Σήμερα ασκώ το επάγγελμα της Life Coach/Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης έχοντας συμπεριλάβει στην ολοκληρωμένη εκπαίδευση της Aκαδημίας τη μακρόχρονη εμπειρία που βίωσα η ίδια στον δρόμο της προσωπικής μου αυτογνωσίας.