'Ολα τα σεμινάρια μας με μια ματιά!

Συμφιλιώνοντας τις υποπροσωπικότητες μας.

Οι ''υπο-προσωπικότητες'' είναι οι φωνές μέσα μας που βρίσκονται σε συνεχή σύγκρουση μεταξύ τους, ειδικά όταν θέλουμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή μας.


Αντιπροσωπεύουν συχνά τις φωνές των γονιών μας, των δασκάλων, των φίλων, των ΜΜΕ ή των συγγενών και έχουν η καθεμιά τη δική της οπτική και επιρροή στη ζωή μας. Είναι σαν αυτόνομες οντότητες που λειτουργούν στον αυτόματο πιλότο χωρίς σταματημό, όλη μέρα και κάθε στιγμή. Όταν συγκρούονται μεταξύ τους, μας δημιουργούν σύγχυση και μια έλλειψη διαύγειας διότι αντιπροσωπεύουν ''θέλω'' και νοοτροπίες που στην πραγματικότητα διαφέρουν από τις δικές μας. Για να τις ξεχωρίσουμε, λοιπόν, χρειάζεται να πρώτα να τις αντιληφθούμε και έπειτα να τις συμφιλιώσουμε. 

Πρέπει να καταλάβουμε δηλαδή ποιες "φωνές" είναι δικές μας και ποιες των άλλων. Σε αυτό το σεμινάριο θα ανακαλύψουμε ποιες είναι αυτές οι "φωνές", σε ποιον ανήκουν και έπειτα μέσα από ζωντανά παιχνίδια ρόλων, θα τις κάνουμε να αποκτήσουν φωνή. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να ενδυναμώσουμε τη διαίσθησή μας και τα πραγματικά μας ''θέλω'', ανοίγοντας έτσι τον δρόμο προς την πνευματική μας διαύγεια, χαράζοντας το δικό μας προσωπικό μονοπάτι. 

Εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για τα Online Σεμινάριά μας (τιμές & διάρκεια σεμιναρίου).

https://www.mina-maiopoulou.com/online-seminaria/


Δηλώστε συμμετοχή στο email mimaiop@yahoo.com αφήνοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.Αυξάνοντας την αυτοπεποίθησή μας!

Η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθησή μας είναι οι ρίζες κάθε καλού που μπορεί να μας συμβεί στη ζωή.

Είτε αυτό λέγεται αρμονικές και υγιείς διαπροσωπικές σχέσεις

Είτε αρμονική και σταθερή συνύπαρξη σ' ένα εργασιακό περιβάλλον.

Είτε λέγεται ψυχραιμία και έλεγχος σε μια δύσκολη κατάσταση.

Είτε επαγγελματική ανάπτυξη και ανέλιξη.

Είτε η διεκδίκηση των στόχων και των ονείρων μας που τόσο επιθυμούμε.

Είτε ακόμα και μια ρεαλιστική και θετική στάση απέναντι στον ίδιο μας τον εαυτό ή τους ανθρώπους που μας περιβάλλουν.

Σε αυτό το σεμινάριο θα ανακαλύψουμε τον τρόπο να ενισχύσουμετα αδύναμα σημεία μας, παραμερίζοντας σιγά-σιγά τις περιοριστικές πεποιθήσεις με τις οποίες εμποτιστήκαμε κατά την παιδική μας ηλικία οι οποίες μας μπλόκαραν τόσα χρόνια να ζήσουμε μια ζωη με πληρότητα και θάρρος.

Μαζί θα χτίσουμε τις βάσεις για μια νέα οπτική των πραγμάτων και του εαυτού μας!

Μπορείτε να δηλώστε τη συμμετοχή σας στο email: mimaiop@yahoo.com αφήνοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. 

Σας περιμένουμε!


Αποδυναμώνοντας αρνητικά συναισθήματα με την ενεργειακή τεχνική EFT και την μέθοδο Sedona.

Ελάτε να μάθουμε μαζί, μέσα σε λίγες ώρες, δύο πολύ ωφέλιμες και δημοφιλείς ενεργειακές τεχνικές: το EFT και τη Sedona!

Λίγα λόγια για τα 2 αυτά εργαλεία συναισθηματικής απελευθέρωσης:

• Το EFT έχει την ικανότητα να αποδυναμώνει τα αρνητικά συναισθήματα ακόμα και σε ποσοστό 70-80%. Είναι προς το παρόν, η αποτελεσματικότερη τεχνική συναισθηματικής απελευθέρωσης που εφαρμόζεται τα τελευταία 30 χρόνια στον τομέα της ενεργειακής ψυχολογίας.

• H μέθοδος Sedona, μέσα κυρίως από μια κατευθυνόμενη χαλάρωση, επιτυγχάνει επίσης και άμεσα την εξασθένιση τοξικών συναισθημάτων.

Καμία από τις δύο παραπάνω τεχνικές δεν αντικαθιστά την ψυχοθεραπεία ούτε τη συμβουλευτική διαδικασία. Και οι 2 όμως αποτελούν άριστα συμπληρώματα στην προσπάθεια για ανακούφιση από εσωτερικά βάρη που σας ταλαιπωρούν.

Μαζί, ανοίγουν τον δρόμο για μια πιο ανάλαφρη θέαση της ζωής!

Μπορείτε να δηλώστε τη συμμετοχή σας στο email: mimaiop@yahoo.com αφήνοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Σας περιμένουμε!Ειδικά σεμινάρια για 'Έλληνες του εξωτερικού

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τον μετανάστη, αν δεν έχει ζήσει ο ίδιος όλα τα στάδια των δυσκολιών που ξεκινούν από την αλλαγή της γλώσσας (όσο καλά και να την μιλάμε), την διαφοροποίησή της εν χρήσει (slang, ιδιωματικές εκφράσεις κτλ.), την αδυναμία να εκφραστούμε ελεύθερα, να πούμε ένα αστείο με την ίδια ευκολία με την οποία θα το λέγαμε στη μητρική μας γλώσσα.

Δυσκολίες ακόμη που έχουν να κάνουν με τη διαφορετικότητα των ανθρώπων, με τη νοοτροπία, τα ήθη και τα έθιμα, αλλά ακόμα και με μια πιθανόν διαφορετική αντιμετώπισή μας από τους ντόπιους.

Ακόμα και η αντιμετώπιση των γονέων μας, των φίλων που έμειναν πίσω ή και των συγγενών μπορεί να απογοητεύσει έναν Έλληνα που έφυγε από την πατρίδα του για να ζήσει μια καλύτερη ζωή σ' έναν νέο τόπο όπου θα αναγνωρίζεται η αξία του με βάση ΜΟΝΟ τις ικανότητές του.

Σ' έναν τόσο -όποιος κι αν είναι αυτός- που μπορεί να προσφέρει έναν ικανοποιητικό μισθό, ένα όμορφο σπίτι και πολλά ακόμη προνόμια.

Αρκούν όμως αυτά για να μας κάνουν ευτυχισμένους;

Σίγουρα όχι.

Ο άνθρωπος που αποφασίζει να μεταναστεύσει ψάχνει -όπως είπαμε παραπάνω- μια καλύτερη ζωή. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που απογοητεύεται από την στάση των ''δικών'' του ανθρώπων, πίσω στην πατρίδα, δηλαδή την Ελλάδα. Κι αυτό γιατί, συχνά οι τελευταίοι νομίζουν ότι ο Έλληνας στο εξωτερικό ζει τη "μεγάλη ζωή". Μια ζωή με πολλές ανέσεις και πολυτέλειες στην οποία κάθε καλό έρχεται με ευκολία και άνεση. Παραβλέπουν, ωστόσο, το γεγονός ότι η μοναξιά της ξενιτιάς μπορεί να τσακίσει τον άνθρωπό τους, να του προκαλέσει βαθύ -και συχνά μύχιο- ψυχικό πόνο, πόνο που σχετίζεται με τη νοσταλγία για τους παλιούς του φίλους, τα γνώριμα σοκάκια της πόλης του, τους γονείς και το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε.

Ακόμη, η δυσκολία να βρει νέους φίλους μπορεί να τον ωθήσει σε παρέες που δεν αποτελούν ακριβώς συνειδητή επιλογή. Μπορεί ακόμη να βιώσει έναν εντελώς παράλογο ανταγωνισμό μέσα στους κύκλους τους οποίους εντάσσεται με αποτέλεσμα η ματαίωση που βιώνει να γίνει ακόμη εντονότερη και έτσι να οδηγηθεί σταδιακά αλλά τελικά αναπόφευκτα σε αισθήματα ακόμη μεγαλύτερης νοσταλγίας για τους παλιούς αγαπημένους του ανθρώπους.

Έτσι, δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο, μετανάστες να οδηγούνται στην απομόνωση και να έρχονται αντιμέτωποι με προβλήματα όπως η αντικοινωνικότητα, η κατάθλιψη και μια αίσθηση ότι είναι εντελώς μόνοι και ότι σταδιακά ίσως χάνουν και κομμάτια του εαυτού τους.

Ακόμη, η δυσκολία να βρει νέους φίλους μπορεί να τον ωθήσει σε παρέες που δεν αποτελούν ακριβώς συνειδητή επιλογή. Μπορεί ακόμη να βιώσει έναν εντελώς παράλογο ανταγωνισμό μέσα στους κύκλους τους οποίους εντάσσεται με αποτέλεσμα η ματαίωση που βιώνει να γίνει ακόμη εντονότερη και έτσι να οδηγηθεί σταδιακά αλλά τελικά αναπόφευκτα σε αισθήματα ακόμη μεγαλύτερης νοσταλγίας για τους παλιούς αγαπημένους του ανθρώπους.

Έτσι, δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο, μετανάστες να οδηγούνται στην απομόνωση και να έρχονται αντιμέτωποι με προβλήματα όπως η αντικοινωνικότητα, η κατάθλιψη και μια αίσθηση ότι είναι εντελώς μόνοι και ότι σταδιακά ίσως χάνουν και κομμάτια του εαυτού τους.

Τα ειδικά σεμινάρια για Έλληνες του εξωτερικού διαρκούν

4 ώρες με 2 μισάωρα διαλείμματα.

και το κόστος ανέρχεται στα 70 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πληρωμή και τον τρόπο που διεξάγονται τα συγκεκριμένα σεμινάρια

παρακαλώ αφήστε το ονοματεπώνυμο σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο email: mimaiop@yahoo.com.

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι νέες ημερομηνίες.

Σας περιμένουμε!